La Santa – del 1 

Som i nok har gættet nu, så blev min rehabiliterings uge på La Santa godkendt hos kommunen – yay me! 😍

Jeg vil derfor, de næste par dage, dele mine oplevelser fra den uge i dagbogsform. 

1. Dag – La Santa sport 
Så er dagen endelig kommet. Dagen vi alle har ventet på i flere uger. Dagen hvor vi skal mødes i henholdsvis Kastrup og Billund lufthavn, for at stige på flyveren til La Santa sport. 
Kan slet ikke forstå at det allerede er nu! Det for vildt. 😍

Vi er alle lettere oppe og køre og samtidig lidt trætte. Vi har jo trods alt været tidligt oppe. 

Allerede fra første minut er der god stemning. Alle begynder meget hurtigt, på traditionelt vis, at give hånd og præsenterer sig selv og hvad man sidder inde for. Fx Hej – jeg hedder “Jeanette” og har haft livmoderhalskræft osv osv. Måske ikke helt så firkantet, men det giver et meget godt billede. Så er det ligesom smidt på bordet og vi ved hvem man evt skal henvende sig til med mulige spørgsmål. 

Det er så skønt at det er så frit at tale om, her er der virkelig ingen alder, profession eller anden status. Vi har/er i samme båd og det knytter os sammen på et helt nyt niveau. 

Vi lander endelig på Lanzarote, efter en rigtig fin flyvning. 
Efter en del ventetid får vi endelig vores nøglekort til værelserne også går den vilde jagt på at finde værelserne. Ha! Det viser sig at det ikke var lige til. Vi finder endelig elevatoren, hvilket stinker for vildt af gyldetank – og det er ingen overdrivelse. For den stinker virkelig sådan. 

Nå men forvirringen er total, men til sidst lykkedes det. Nu var det også en del af nybegynderne der fulgtes ad. 😳😜

Herefter skal vi samles for lige at hilse på hinanden og sige Hej til instruktørerne, efterfulgt af to lege i sandet for at bryde den værste tavshed. Det lykkedes ret godt. For det første vi skal, er at lege fra æg til supermand. Og som altid går det galt. 😜
Den er sikker hver gang. Også ligner man tilmed en knold når man skal udføre de forskellige niveauer efterhånden som man vinder i sten-saks-papir. Men sjovt var det. 

Vi slutter af med en rundvisning på stedet så det er lidt nemmere at finde rundt, hvorefter der er fri leg til vi skal ind og spise i restaurant Atlantico. Super lækker buffet. 
Godt mæt og træt af alle de nye indtryk og ikke mindst mødet med alle de skønne mennesker, har jeg trukket splitten og taget et langt og lækkert bad og krybet under dynen klar til at sove. Jeg skulle jo helst være klar til i morgen hvor der er morgengymnastik kl 8. 

2. Dag på La Santa 

Morgendagen startede med morgengymnastik kl 8 sammen med alle de morgenfriske mennesker. Det var noget af et syn. Tror vi var omkring en 70-80 mennesker der tossede rundt i pool området. Sjovt var det at se på. 
Dagen i dag har bare været booket op med diverse træningspas, så der har været nok at vælge imellem. Der har både været MTB træning for begyndere og øvede. Funktionel boldtræning, svømmetræning og slutteligt foredrag om myter inden for træning. 
Der er så meget at vælge igennem at det er helt svært at vælge, for vi alle vil gerne lidt af det hele, men må også være realistiske, for vi skal jo trods alt være her en hel uge. Men det er super fedt. Vi hygger os allerede rigtig godt med de forskellige træningspas. 
Vi spiser frokost sammen og om aftenen spiser vi på en af restauranterne på stedet og i aften blev det til Pool bar restaurant. Rigtig fin mad. 

Efter maden var vi nogle stykker fra ungkræft der sætte os op i green baren og drak lidt drinks og øl. Det var super hyggeligt. Der blev grint meget, men tror mest det var fordi vi var så mega overtrætte og lidt høje over at vi havde kunnet så meget forskelligt. 

Alt i alt en rigtig lækker dag med masser af træning og god stemning. 
Fortsættelse følger….
 

You may also like

2 kommentarer

    1. Det gør jeg også kære kusine ❤️ Det er så hyggeligt at følge dig og så har du bare en fantastisk sjov fortæller evne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *