Det skal nok gå alt sammen

Så har jeg været i Sydney i en lille uges tid, og som i kunne læse i tidligere indlæg, kæmpede jeg noget med selvtilliden, tankerne, rejsen og alt det andet der pludselig var noget rod. Men nu begynder det at lysne her for enden af regnbuen. Efter jeg tog fra Bondi Beach og installerede mig på Maze backpackers i hjertet af Sydney, hvor jeg var så heldig at kunne få et single værelse, kunne jeg så langsomt ånde lettet op. Det hele var ikke så tosset og tåget længere. 

Jeg fik også talt en masse med veninderne og familen derhjemme, og det må jeg sige virkelig har hjulpet mig. At vide, at selvom jeg er i verdens røvhul (ja det kalder aussierne det altså selv – ikke noget jeg har fundet på), og er alene rundt på mit eventyr er jeg på ingen måde alene. Jeg har stadig mine klipper derhjemme.
Selvom jeg godt ved at det ikke er sådan det hænger sammen, så skal jeg have det bekræftet en gang i mellem, og hvilket bedre sted at søge samhørigheden henne end hos familie og venner. 

Så efter at have fundet roen, i samarbejde med dem derhjemme, så fik jeg muligheden for at lege rigtig turist, og det var lige præcis det jeg havde brug for. Jeg har været inde og se Aladdin på Capitol Theater lørdag aften, efter at have været så heldig at få billet. 


Og det viste sig at være en rigtig god ting. Den er jo fuldstændig fantastisk lavet. Dog var Abu ikke med, hvilket jeg synes var lidt ærgerligt, men ved virkelig ikke hvordan de skulle lave ham, men de havde det flyvende tæppe med og det var genialt og virkelig smukt lavet.

Udover at være inde og se en forestilling lørdag aften, besluttede jeg mig for at tage ud med kameraet søndag og klikke løs på alle de ting man virkelig ikke må gå glip af i Sydney. Jeg var blandt andet ude og se Sydney harbour, Sydney botaniske have (et meget smukt sted) og selvfølgelig – Operahuset. Det er altså en flot bygning, det kan vi som danskere godt være stolte af. 


Så fantastisk. 

Om aftenen vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle se, men havde lovet mig selv hjemmefra at jeg gerne ville se en forestilling i operaen. Så jeg undersøgte markedet og der gik desværre ikke nogen koncerter, så besluttede mig for at se Club Swizzle i stedet, hvilket er en Cabaret og en skøøøøøøn forestilling. Det var så sjovt. 

Der var ikke nomerede pladser, da det hele var lidt casual. Men jeg kommer tidlig (faktisk en hel time for tidligt, hvilket ikke var med vilje) men jeg har derfor muligheden for at få en rigtig god plads. På første række. Yay me!
Jeg får sat mig ved siden af en herre, der nok er på samme alder som min far, og der er bare krudt i ham. Han begynder straks at introducerer mig til de andre i hans selskab også går snakken ellers. Vi kommer ind på hvad jeg skal videre på min tur og jeg siger at jeg skal holde jul i Gold Coast, hvilket viser sig at de også skal. Så de tilbyder mig at jeg kan køre med dem derop. Jeg takker straks ja, for det ville virkelig være skønt. Også med selskab, så kan det næsten ikke blive bedre.

Men desværre viser det sig at det ikke kan lade sig gøre, da jeg skal være deroppe før de ankommer. Så vores veje skilles her ved Cabareten, men jeg går hjem efter at have haft en fantastisk, fed, genial og virkelig sjov aften, med skønt og sjovt selskab og en masse kulørte drinks. 

Det var bare helt perfekt. 

Så jeg går hjem fra operaen med et kæmpe smil på læben og en genfundet selvtillid om at det hele skal nok gå. Jeg skal nok få en fantastisk tur ud af det her. 

You may also like

2 kommentarer

  1. Australierne er meget søde og imødekommende og oprigtig interesserede. Min oplevelse er at vi som danskere er vant til at være lukkede og ikke rigtig snakke med fremmede. Så snart man kommer over den barriere åbner der dig en helt ny verden! Godt klaret Jeanette, at du bare kaster dig ud i det. Og by the Way – når en Aussie spørger hvordan d går så er de oprigtig interesserede i hvordan det går. Så når man som dansker bare siger Good and you? Så svarer de også ærligt på det. Og hvis de har en dårlig dag så kommer hele forklaringen på hvorfor det ikke lige går så godt etc. Så med de briller er Australien faktisk et ideelt land at rejse i alene. Vær ikke bange for at være mere åben – det vil blot give dig adgang til at opleve meget mere af Australien og aussierne. Glæder mig til snart at se dig på GC.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *