De efterfølgende uger – del 3

Det blev lørdag (dagen efter 1 kemo) og jeg vågner op hjemme hos de gamle, for kunne ikke lide tanken om at skulle sove alene, for hvis nu der skulle opstå noget, var det rart at der var nogen til lige at være der. 

Jeg står op, tager mine kvalmepiller, spiser morgenmad og er bare KLAR! Som i at jeg føler jeg har fået adrenalin skudt direkte i årerne i 10 timer, i stedet for kemo (kemo tager omkring 10 timer, hver gang, så ingen overdrivelse her)

– I’m on fire!?! – jeg kunne danse hele dagen hvis det skulle være. Eller løbe en maraton! Er helt oppe og køre over at jeg ingen kvalme har, jeg har ikke ondt og er faktisk ikke træt – hvad fanden sker der for det? Awesoooooome! ✌🏻️

Så jeg tager til den planlagte sommerfest i Fælledparken med en masse skønne mennesker fra ung kræft. Og det kan man ikke andet end at få endnu mere energi af, for det er bestemt aldrig kedeligt med den flok mennesker. 

Dog om søndagen kan jeg godt mærke at jeg måske liiiiige tog munden lidt for fuld, i forhold til at sidde til sommerfest i virkelig mange timer om lørdagen også op og holde fødselsdag for hele familien om søndagen. Trætheden og det manglende overskud, blev pludselig en realitet. Men havde glædet mig til at se hele den pukkelryggede så jeg tog mig lige sammen, og fik jo en fantastisk dag ud af det. Min familie er mit et og alt, så dagen kunne ikke have været mere perfekt. 

Det hjalp ret meget på det mentale plan, at jeg ikke havde fået det dårligt efter kemo. Faktisk hjalp det så meget, at jeg tænkte – fuck det – hvis det virker, så giv mig 12 serier kemo – Det lig’meget, det gør vi bare!?! 😎

Så med “adrenalinet” pumpene igennem kroppen, tog jeg i den efterfølgende uge skeen i den anden hånd og fik styr på alt! Fik bestilt tid til at skulle prøve paryk, fik talt med sygedagpenge kvinden, fik sendt ansøgningen om afbestilling af flybillet sendt afsted, fik ordnet en masse “kontoragtige” ting i lejligheden, fik skaffet mig en toværelses lejlighed (R.I.P. Kære nabo) og spillet til Sparta halvmaraton med orkesteret Heidis und Hosen! Jeg var vitterligt ikke til at skyde igennem!!! 

Det var en perfekt følelse at have i kroppen når nu jeg skulle starte forfra. 

You may also like

4 kommentarer

  1. Min kære pige. Jeg sender dig varme tanker og energi herfra. Tænker på dig og her den 13. Deltager jeg sammen med Ansgar koret i en knæk canser koncert. Koret underholder i ca. Halvanden time, det gør jeg med glæde❤️❤️❤️❤️

  2. Dejligt kære kusine ❤️❤️…at det også kan virke SÅDAN
    Du har bare fortjent at have det godt
    Du er i vores tanker hele tiden ❤️❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *